Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Massørerne - klinik for manuel og mental terapi

Painkiller - Fearfighter - Troubleshootet - Lifecoach

Akupunktur

Jeg anvender akupunktur både som den egentlige behandling - og som et supplement til mine øvrige behandlinger, når jeg skønner, at det vil fremme helingsprocessen.


Akupunkturens historie


I starten af 1970’erne blev der nogle manuskripter fra år 168 f. Kr. i Ma-Wang-Tui gravene i Kina. Manuskripter beskrev den kinesiske medicinlære og de behandlingsformer, der blev brugt i det 3.-2. århundrede f. Kr. Akupunktur omtales ikke i disse manuskripter, den blev først beskrevet som en egentlig behandlingsform i Shi-Chi-teksten i år 90 f. Kr. Denne tekst henlægger akupunkturens oprindelse til den legendariske ”gule kejser” Huang Di fra det 3. årtusinde.


Moderne tid


I 1970’erne slog akupunktur for alvor igennem i Vesten. Besøg i Kina var på den tid blevet populær for læger og indebar ofte en demonstration af akupunkturens næsten mirakuløse virkning af, f.eks. ved store operationer, hvor patienten udelukkende blev bedøvet ved hjælp af akupunktur. Disse besøg blev i rosende vendinger beskrevet i vestlige lægevidenskabelige tidsskrifter.

I Vesten fulgte en hastigt voksende popularitet som følge af disse rapporter, som pressen bragte videre til offentligheden. Op igennem 1970’erne blev akupunktur en fast bestanddel af det alternative behandlingsudbud, men gradvist vandt akupunktur også indpas i det etablerede behandlersystem.


I tilfælde af nålefobi anvender jeg akupressur - dvs. tryk på punkterne i stedet for nåle.


Alternativt eliminerer vi nålefobien med Tankefelt terapi.


Den første akupunkturbehandling i et forløb koster incl. interview og undersøgelse kr. 450,00, efterfølgende behandlinger i samme forløb koster kr. 300,00.

Ved akupunktur i forbindelse med massage betaler du for den samlede behandlingstid.