Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Massørerne - klinik for manuel og mental terapi

Painkiller - Fearfighter - Troubleshootet - Lifecoach

Terapeuthistorier

En lang række historier fra terapeuter og elever på TFT-skolen

TANKEFELTET - Danmarks skole for tankefelt terapi


TFT behandlinger udført af Bodil Vestergaard.


Usikkerhed omkring at finde sig en ny mand efter 6 år som single.

Manglende evne til at sige fra.


Mette, kvinde midt i fyrrerne havde ovenstående problemstillinger og kom til mig for at få TFT behandling.

Første behandling gik på kæreste-problemet. Mette havde enormt lyst til at få en partner efter en længere periode som enlig mor. Hun mente selv, at hun arbejdede på sagen, men hun kunne godt se, at hun nok fandt på undskyldninger for ikke at søge en partner LIGE NU. Konklusionen var at det nok bundede i en stor usikkerhed over for det modsatte køn. Ville hun kunne finde en rar fyr, og ville hun kunne rumme ham og klare rollen som kæreste?

Vi fandt frem til, at Mettes følelse på problemet var usikkerhed og frustration.

Hendes ubehag var 5 på SEU skalaen. Jeg bankede på de respektive algoritmer og efter kort tid var hendes SEU reduceret så kraftigt, at vi kunne ”lukke behandlingen” med øjenrulninger.

Samme eftermiddag havde Mette købt avisen, og umiddelbart efter vores behandling var hun så opsat på at finde en kæreste – det skulle være NU – at hun reflekterede på en kontaktannonce – for første gang i flere år et helhjertet forsøg på at finde den eneste ene.

Mette har siden fortalt, at hun fik kontakt, at manden ikke lige var hvad han gav sig ud for at være, så hun takkede nej, men at hun nu seriøst er i gang med at søge efter en kærest på internettet.


Mettes anden behandling handlede om hendes manglende evne til at sige fra. Hun arbejder som free-lance bogholder. Hun havde svært ved at sige fra over for kunder hun ikke kunne håndtere, og sige fra overfor en stigende arbejdsbyrde, der kom af at kunderne blev ved med at lægge mere og mere over på hendes skuldre.

Vi lagde ud med at konstatere at problemet afstedkom vrede, som Mette mærkede i maveregionen.

Hendes SEU var fra starten 8. Jeg behandlede Mettes vrede på de respektive banke- punkter, og forfulgte de følelser der kom op i kølvandet på vreden. Mette følte sig overbebyrdet, og hun havde taget flere kunder ind, end hun egentligt havde tid og overskud til.

Vi arbejdede videre og fik til sidst Mettes ubehag ned på et rent nul.

Efterfølgende har Mette sagt en belastende kunde op, har sagt nej til en anden besværlig potentiel kunde, og har for øvrigt hævet prisen på sit arbejde for de resterende kunder, så hun nu har den samme løn eller mere for mere behagelige kunder, foruden at have fået bedre tid til sine andre interesser.

Alt i alt to rigtig gode behandlinger med rigtig gode resultater med TFT.

Bodil Vestergaard

28155953


---------------


No1)


Depression og panikangst


Gitte har haft en depression og kommer til mig efter hun er begyndt på lykkepiller, beroligende og sove medicin. Hendes hoved er fuldt af tanker og hun her svært ved at finde ro.


Hun er meget angst for at blive indlagt på sygehuset. SEU er 1. Jeg banker på traume algoritmen og laver da den er faldet til 3 , 9 Gamut efter ca 7 min er SEU faldet til 0. Så dukker angsten op for at miste kontrollen over sig selv , den fylder også 10 og jeg anvender igen traume algoritme og den falder efter 5-10 min.

Bagefter laver jeg kravebensvejrtrækningsøvelserne sammen med Gitte, så hun kan lave dem selv derhjemme, når hun har behov for at finde ro.


Gitte fortæller om behandlingen:


Jeg havde det meget dårligt pga en depression med meget angst. Jeg talte med Rikke som fortalte om TFT. Da jeg kom til Rikke var alting sort, og jeg havde mistet lysten til livet. Men efter behandlingen opdagede jeg at jeg fik roen i kroppen og havde det godt .


I dag:


Jeg er kommet af med min angst og alle de tanker jeg har gået med, jeg har lært en masse om mig selv og fået roen i kroppen. I dag får jeg ikke længere lykkepiller.


Gitte, 030769


No2)


Ryge trang


Leif har igennem mange år været ryger, han vil gerne minimere sit behov for cigaretterne, jeg fortæller derfor om at man kan behandle både afhængigheden og trangen med TFT. Han er lidt skeptisk og vil gerne have jeg forsøger med trangen først.


Jeg anvender fordelenes fordel spørgeteknik for at få ham til at fortælle hvor godt en cigaret smager. SEU er 10 og han beskriver detaljeret hvor godt det er, jeg banker på angst og traume punkterne og langsom begynder han at vrænge på næsen, hoste, og er ved at kaste op, af væmmelse over den smag han har i munden ved tanken om en cigaret.


Da SEU er på 3 anvender jeg 9 Gamut og straks derefter falder trangen til 1. Jeg forsøgte derefter at få ham til at tage en cigaret, men det havde han slet ikke trang til.


Leif fortæller om behandlingen:


Efter at have prøvet flere metoder i forbindelse med rygestop uden det ønskede resultat lød TFT som den oplagte mulighed for at finde årsagen til min rygetrang og derved muligvis fjerne den. Jeg fik en grundig beskrivelse af behandlingen og hvad den villle indeholde før vi gik i gang. Efter kort tid, 2-3 min kunne jeg tydeligt mærke at trangen aftog betydeligt, og efter 10-15 minutter var den væk. Ingen anden metode har før haft så hurtig og effektiv effekt.


Efter en uge:


Leif har banket sig selv dagligt på de anviste punkter, og har stadigvæk ikke røget.


Leif, 091163


No3)


Astma og allergi


Peter har siden han var 1 år haft astma og allergi og får dagligt 3 slags medicin. Han er i dag 10 år. Efter et besøg på en bondegård, hvor han har rørt ved kaniner falder hans lungekapacitet til 150 hvor den normal er 300.


Han er meget urolig og fryser og ryster, jeg banker på smerte og det beroligende punkt. Han har det 10 dårlig siger han (SEU)


Jeg banker på ham i ca 10 min før han ikke ryster mere, og han har det 4 dårligt(SEU)


Jeg banker på han hver time i 4 timer ca 15 minutter på smerte og beroligende, samt allergi punkterne.


Efter et halvt døgn er lungekapaciteten på 250. Og Peter syntes selv han har det super.


Peter fortæller om behandlingen:


Jeg plejer at skulle have den blå medicin (Bricanyl) når jeg får det så dårligt, men Rikke bankede på mig i stedet. Så da jeg fik det godt med at trække vejret igen, rystede jeg ikke som jeg plejer når jeg får medicin


Efter 1,5 måneder


Peter banker hver dag selv på smerte, kraveben, og allergi punkterne. I dag får han kun forebyggende medicin og ike længere næsespray og antihestamin piller. Peter har ikke længere ondt i maven og er en meget mere rolig greng.


Peter, 010196


No4)


Flyskræk


Gitte har siden hun var på ferie sidste år været bange for at skulle på ferie i år, bare tanken om at skulle op i flyet gjorde hende helt panikslagen.


Jeg beder hende forestille sig hun sidder i flyet og SEU er 10 af følelsen af at blive kvalt, jeg anvender traumealgoritmerne imens jeg anvender problemernes problem spørgeteknik, og ender ud i at hvis hun dør er der ingen til at passe hendes børn. Efter ca 10 min er angsten for at flyve nede på 2 og efter 9 Gamut er den på 0.


Jeg visualisere bagefter at hun sidder i flyet, og det har hun ingen problemer med.


I dag:


Jeg har for en uge siden modtaget en sms fra Gitte, ”Sidder på Kreta, flyveturen gik godt, og jeg er så stolt af mig selv” det taler vist for sig selv. Jeg er så stolt på Gittes vegne.


No5)


Soven i arm ved bestemt bevægelse


Mand på 43 år har igennem længere tid oplevet at hans arm sov når han fx skulle cykle og kigge op og fremad.


Da han kommer til mig har han ikke den sovende fornemmelse, så jeg beder han, sætte sig ind i hvordan det er. Han siger det smerter 10(SEU) og jeg banker på smerte punktet. Smerten fortager sig til 8 SEU og derefter sker der ikke rigtigt mere selv efter at have banket på reverseringspunktet.


Jeg begynder derfor med at spørge ved hjælp af problemernes problem, hvad det værste er ved den sovende arm og smerten, og han fortæller hurtigt at det forhindre ham i at deltage i familieture, det irritere ham, det giver han afmagt, det gør han vred. Jeg banker på raseri og vrede punkterne og SEU falder til 6.

Derefter er der igen en stagnering og jeg spørger igen, denne spørgerunde munder ud i et kontrolbehov der sidder og fylder 10 SEU i helt kroppen. Jeg banker traume punkterne og SEU falder til 4 samtidig med at fornemmelsen i hele kroppen samler sig i hovedet, og giver ham hovedpine på 10 SEU. Så banker jeg smerte igen, og hovedpinen fortager sig. Da alle SEU er under 2 spørger jeg ham hvor vigtigt det er med kontrol, og det er ikke længere vigtigt. I samme øjeblik begynder hans arm at sove.


Efter 5 minutter med at banek på smertepunktet sover den ikke længere.


Jeg forklare ham at det ikke er unaturligt at kroppen reagere på den måde når man giver slip.


I dag:


Han har ikke oplevet den sovende fornemmelse på cykelture siden


No6)


Musearm


En kvinde på 35 år der har arbejdet på kontor med IT i 7 år, har en meget smertefuld højre arm, der har fået diagnosen musearm.


Hendes fingre sidder derudover krummet sammen ind i hånden. Det er meget smertefuldt for hende at hun ikke kan strække hendes fingre ud.


Jeg banker på smerte punktet. SEU er 10 da vi starter og falder efter 5 min til 4, derefter laver jeg 9 Gamut og kvindes fingre begynder nu at rette sig ud. Efter yderligere 2 min på smerte punktet smiler hun og drejer hele armen ud og siger, ”mine fingre, de er rettet ud for førte gang i 2 måneder”. Jeg viser hende hvordan hun via smertepunktet kan hjælpe sig selv.


No7)


Stress


En kvinde på 40 år er meget stesset og har været sygmeldt igennem en periode pga det.


Hun ryster over hele kroppen og hun er bange SEU 10 for at hun bliver mere syg. Jeg banker på Traume algoritmen og straks falder den til SEU 5 (efter 2 min) er det mulig siger hun J og jeg banker videre til SEU er 0. Hun er meget glad men pludselig begynder hun at græde og SEU er nu 10 for angsten for ikke at kunne få ro i kroppen.


Jeg bruger igen traume algoritmen og igen falder SEU hurtigt til 4, og efter Gamut til 1.


Det hele gik meget hurtigt, men hun var meget rolig i kroppen, sagde hun havde det rigtigt godt da hun gik, og at det var forunderligt hvordan hendes uro på 25 min kunne forsvinde og hun nu kunne smile og føle ro.


Jeg har desværre ikke kunnet få fat i hende for at høre hvordan hun har det lige nu.