Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Massørerne - klinik for manuel og mental terapi

Painkiller - Fearfighter - Troubleshootet - Lifecoach

Telefonskræk

Kolding, juli 2003


Morten havde oparbejdet en telefonskræk, der kom til udtryk, når han skulle ringe til ham ukendte personer uden på forhånd at være blevet bedt om det af modtageren af opkaldet.


I et job i Tyskland skulle Morten skabe kontakt til firmaets potentielle kunder ved først at finde dem i forskelligt tilgængeligt materiale, dernæst at ringe til dem og forsøge at få en aftale for et besøg, hvor han så skulle præsentere firmaets produkter, der i øvrigt var unikke på markedet.


Han måtte opgive jobbet, fordi han ganske enkelt ikke magtede at foretage opkaldet, hans energi ”døde” i samme øjeblik, han tog telefonen for at taste nummeret.


I et senere job fik han til opgave at styre debitorerne. Det gik fint med at lave kontoudtog og sende dem. Når en kunde ringede for at snakke om sin overforfaldne gæld, kunne Morten fint ringe ham op, når kunden selv havde ringet først. Men de, der ikke reagerede på kontoudtoget, og som derfor skulle følges op telefonisk, dem kunne Morten ikke ringe til.


Morten fik TFT-behandling udelukkende på telefonskrækken, hvorefter han kunne ringe til hvem som helst om hvad som helst.


Han har i dag et job, hvor det i høj grad drejer sig om at ringe til folk, han ikke kender, og det har han i dag absolut ingen problemer med.


Med venlig hilsen


Mogens Kyed

Callahan sertificeret Tankefelt terapeut - og træner