Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Massørerne - klinik for manuel og mental terapi

Painkiller - Fearfighter - Troubleshootet - Lifecoach

Præstationsangst

Præstationsangst er noget de fleste af os kender til alt for godt. Hvem har ikke været nervøs op til eksamen, idræts konkurrencer, præsentationer osv.?


Verdens mest udbredte frygt er angsten for at tale i forsamlinger. Således har ca. 60 % af alle mennesker ubehag ved at tale offentligt og ca. 40 % har det så dårligt at det er et problem.


TFT er velegnet til at bearbejde denne type angst. Hertil kommer at tankefelt terapeuten lærer dig et værktøj, som du selv kan bruge, når du kommer under pres. Dette giver dig en unik mulighed for at styre dine egne præstationer på det tidspunkt hvor du har allermest brug for det.


De fleste af os har nok prøvet at ”klappen gik ned” i en eksamenssituation eller en anden form for blokering i situationer, hvor vi har været under pres for at skulle yde vores bedste. Ved kritiske tilfælde - eksamen, konkurrencer, salgsforhandlinger - kan en sådan blokering være katastrofal.