Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Massørerne - klinik for manuel og mental terapi

Painkiller - Fearfighter - Troubleshootet - Lifecoach

Sannes tandlægeskræk

Se også artiklen under TFT - Medieomtale


sanne anderson

<[email protected]>

29/11/09


til

mig


Hej Mogens


Først vil jeg sige, at jeg ser meget frem til behandlingen. Jeg har faktisk fået så meget mod og tro på det, at jeg har tid ved tandlægen mandag den 14.12.09. Der skal begge visdomstænder i undermunden ud. Så jeg satser virkelig på dine mirakler:-)


MEN jeg har nu stadig svedige hænder og hjertebanken bare ved tanken. Jeg ved de skal ud og, at jeg nok skal overleve. Men tanken om fornemmelsen af sprøjten, lydene og det voldsomme måde de skal ud på, stresser mig totalt. Jeg er vildt bange for smerte. Hvad hvis det gør SÅ ondt, at jeg ikke kan holde det ud? Det skræmmer mig. Jeg kan jo ikke bede hende stoppe og fortryde midt i det hele. Jeg vælger at få begge tænder ud samme dag. Er ret sikker på, at jeg ikke vil få nummer 2 ud, hvis nummer 1 gør så ondt, som jeg frygter.


Jeg håber du kan bruge det her til noget. Det er overraskende svære, at sætte ord på end jeg troede.....


Vi ses onsdage den 9:-)


-------------


sanne anderson

<[email protected]>

09/12/09


til

mig


Hej Mogens


Så er det et par timer siden min 1 behandling for tandlægeskræk. Jeg er overraskende afslappet. Som du siger, er det jo ingen grund til at spekulere på den. Mit eneste job er jo bare, at være tilstede. Jeg ved det kommer til at gøre ondt. Det bliver bestemt ikke en god oplevelse og jeg ville ønske, at jeg kunne blive fri. Men jeg har det ok med nu. Nu er jeg helt sikker på, at overlever :-)

Så jeg venter faktisk lidt spændt på det bliver mandag og mine visdomstænder skal ud.​