Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Massørerne - klinik for manuel og mental terapi

Painkiller - Fearfighter - Troubleshootet - Lifecoach

Stress

Stress er hverken godt eller skidt. Det er måden, hvorpå vi reagerer på stress, som er mere eller mindre hensigtsmæssig.


Negative stress reaktioner optræder ofte som et resultat af langvarige psykiske og fysiske påvirkninger, som ender i en ubalance i kroppens autonome nervesystem. Dette system består af to undersystemer. Et, der styrer stigende aktivitet i kroppen (det sympatiske system) og et, der styrer beroligende aktivitet (det parasympatiske system), f.eks. i forbindelse med hvile, søvn, meditation osv.


De to systemer skal være i balance ved, at de virker skiftevis. Bliver det ene system, som oftest det aktive, for aktivt, kan det på længere sigt resultere i psykiske og fysiske udslag. Ofte kalder vi disse udslag for stress relaterede sygdomme.

Mennesker indenfor erhvervslivet og topidræt er udsat for at blive udbrændt. Med dette mener vi personer, der ikke længere føler, at de har energi til de daglige opgaver, en generel følelse af træthed, manglende motivation og inspiration i forbindelse med kommende opgaver. Denne tilstand kan på sigt føre til depression og angst.

Udbrændthed er efter vor mening ikke en sygdom, men et udtryk for stress, og en tilstand, der kan ændres. Vi har ofte givet folk energien og livslysten tilbage med Tankefelt terapi.