Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Massørerne - klinik for manuel og mental terapi

Painkiller - Fearfighter - Troubleshootet - Lifecoach

TFT - klient historier

Herunder finder du en række klienthistorier, der dels er skrevet af vore egne klienter samt af klienter, som vore elever i TFT-skolen

TANKEFELTET - Danmarks skole for tankefelt terapi

har behandlet under uddannelsen som deres eksamensopgave:


-------------


Mit problem var angsten for katte og bløde ting. Jeg kunne ikke på nogen måde røre en kat og heller ikke komme til andre meget bløde ting, f.eks. et plysdyr som lignede en kat.


Om behandlingen med TFT:

Jeg opfatter metoden som god, i starten får man det varmt, man kan mærke varmen, det jeg følte var at man under behandlingen bliver modig, tør engang imellem at røre ting (bløde) man ikke gjorde før, underlig.


Resultat:

Mit resultat er, at jeg nu, har kunnet komme til vores hankat flere gange, ikke meget men lidt, familien omkring mig har gjort store øjne når jeg har gjort det. Jeg har endda været ved at købe en trøje med pels, den var faktisk rigtig blød. Det var ikke på grund af pelsen jeg ikke købte den, men jeg skulle jo også have brug for den.


Øvrigt:

Under behandlingen får man stillet mange spørgsmål, jeg synes det er meget svært at besvare dem, og når man har svært ved at svare på dem, må det være underligt for behandleren at man ikke svarer med det samme på spørgsmålet.

En anden ting er, at jeg tror, mange vil synes det er dejlig at man ikke roder rundt i barndommen, for at finde årsagen på det problem, der måske er.


Marianne T., 46 år, 19-12-2005


-----------------


Klienten kom med:


Jeg har været alene i det meste af mit voksne liv.

Der har været nogle forhold til gifte mænd, kun korte forhold til alene mænd.

Jeg har arbejdet meget med mig selv i de sidste 2 år. Jeg er nået frem til at jeg er meget bange for kærligheden.

Jeg er bange for at binde mig, og turde satse alt, vel vidende at jeg kan miste alt igen.

Hver gang en mand virkelig har villet mig, har jeg ubevidst ødelagt forholdet, og fået ham til at slå op.

Jeg vil gerne kunne erkende at jeg er en dejlig kvinde, og at jeg er værd at elske, og at jeg fortjener det.

Jeg vil ikke længere gemme mig, og bruge gifte mænd til at opfylde mine behov. Jeg har behov for åbent og ærligt at kunne

Indgå et forhold til en mand, og forhåbentlig ende med at leve sammen med ham.


Efter 1 behandling.


Jeg føler mig lettet og glad. Som om noget er blevet taget af mine skulder. En ven fortalte mig at jeg så godt ud, og der var kommet et andet glimt i mine øjne. Men usikkerheden sidder stadig og banker på. Virker dette nu og har jeg nu også fortjent det. Jeg er stadig noget bange, og kan mærke trangen til at samle( gamle) venner omkring mig, så ingen nye kan komme til. Jeg er stadig optimistisk og tror på at det vil lykkes.

Jeg er begyndt at gå i byen igen.


Efter 2 behandling


Jeg føler mig træt, min selvtidlig er meget lille, og jeg føler at jeg er meget nærtagende og negativ.

Jeg har dog kunnet vende den, når jeg bemærkede at jeg var negativ

Jeg er mere sløv, og da jeg var til en fest med gamle klassekammerater, tog jeg mig i at isolere mig. Jeg skulle tage mig sammen og inddrage mig i samtalerne


Nogle triste dage øv øv.


Efter 3 behandling.


Det var noget af et chok. Under behandlingen kom vi ind under de følelser vi behandlede. Og der lå følelsen af ikke at have lyst til livet. Og at jeg kun er her for mine børn. Jeg spiser kun for at overleve og ikke for at nyde livet.

Jeg har før i mit liv, haft lyst til at forlade livet, men jeg troede ikke at jeg havde den nu.

Efter behandlingen har jeg følt mere sult og spiser mere.Alting er ikke bare vendt, men jeg tænker mere over tingene.

Jeg er blevet mere udafvendt. Jeg kan altid hurtigt blive udad vendt, men det er til en maske. Den sidste uge har jeg ikke følt, at det har været påtaget. Jeg har gjort nogle ting som jeg ikke ellers ville have gjort.


Efter 4 behandling.


De gamle mønstre af svigt, sorg, skyldfølelse, er meget mindre.

Jeg har mere lyst til at spise og tænker ikke på det, men spiser mere. Jeg tror at alle blokeringerne har gjort, at jeg ikke kan tage på i vægt. Jeg har aldrig været på slankekure, men nu føler jeg at der bliver mere af mig. Det tager jeg positivt, nu kan jeg tænke over hvad jeg putter i munden og ikke bare være ligeglad. Det giver mig en mulighed for at gøre noget godt for mig selv, og tænke på at spise sundt og få mere energi.


Efter 5 behandling.


Sikke en tur. Jeg var helt oppe og ringe på 10, omkring lysten til at leve videre. Nu har jeg fået fjernet mine gamle mønstre, de tungeste, og pludselig er der ikke noget tilbage. Jeg føler et kæmpe tomrum, og jeg ved ikke hvad jeg skal fylde det op med.

Jeg skal nu vende mig til at skulle tænke nye positive tanker. ,Jeg skal finde ud af hvilke forventninger jeg har. Hvilket parforhold vil jeg have, hvilke kvaliteter skal jeg sætte for den mand jeg ønsker. Hvordan forventer man noget positiv? Ja det er nu min store udfordring. Der er ingen grænser. Det er meget svære end jeg troede.

Nu skal jeg til at have blod på tanden og videre i mit nye liv.


Vivi Knudsen

Tlf. 28 69 76 06.


Behandler

Elev på TANKEFELTET - Danmarks skole for tankefelt terapi

Niels Christiansen

Hvedevænget 11

7000 Fredericia

Tlf. 22 94 6073.


--------------


Kolding den 24.06.2003


Hermed lidt forsinket den lovede beskrivelse af, min behandling med TFT.


Jeg har været til TFT hos Bodil 3 gange, og i denne periode har jeg fået det bedre. Jeg var lidt skeptisk med hensyn til virkningen af TFT til at starte med, men det har overrasket mig, hvor meget de værktøjer man får kan udrette. Jeg har i ca. 10 år døjet med en dårlig ryg, og derfor haft mange smerter. Det har derfor betydet, at jeg aldrig vidste, hvornår jeg kunne gå eller ikke.

Desuden har jeg det sidste års tid døjet med migræne af en sådan karakter, at det var med synsforstyrrelser og opkastninger i 1 døgn. Disse smerter lå omkring 10 på en skala fra 1-10.


Ved hver behandling har jeg fortalt hvordan mine smerter i ryggen har været, hvor de mange gange har været omkring 8 og efter endt behandling har været nede omkring 2-3, og nogle gange har de været helt væk. Hver gang jeg har fået ondt, har jeg ikke ladet kroppen bestemme hvor meget og hvad jeg kunne lave, i stedet har jeg brugt nogle af de værktøjer, som Bodil har givet mig til at behandle mig selv.


Min frustration over ikke altid at kunne bestemme over min egen krop, har vi også behandlet på samme måde, og igen med samme gode resultat. Mit medicinforbrug har jeg også droslet meget ned. Derfor kan jeg varmt anbefale TFT som en supplerende behandlingsgren, hvis man gerne selv vil være med til at bestemme over sine smerter og sin krop.


Med venlig hilsen

Lena Sørensen

Julivænget 143

6000 Kolding


-----------------


Klientrapport 1


Jeg er en kvinde på 56 år, som i alle mine år har ligget under for min mor. Dvs hun har altid kunne give mig følelsen af, at det jeg gjorde ikke var godt nok, - altid fået mig til at blive ked af det, når vi var sammen eller bare ringede sammen. Jeg har prøvet mange terapiformer, hvor det omhandlede dette problem, som helt klart fyldte meget i mig liv. Men det ændrede ikke mit problem.

Men så prøvede jeg tankefeltterapi hos Helle, som jeg havde hørt om igennem en veninde. Og fik 5 behandlinger og hjemmearbejde med at banke mig selv. Derved fik jeg det helt væk. Det at mærke følelsen og så banke, ja det lyder helt utroligt, men det hjalp.

I dag kan min mor slet ikke nå mig på den måde, dvs hun kan ikke gøre mig ked af det mere, jeg kan se hendes mønster helt klart, og det virker ikke mere på mig. Det er en utrolig stor befrielse efter 56 år, og det er helt klart tankefeltterapiens skyld.

Jeg afsltuttede behandlingen den 22.06.06 og i dag den 01.09.06 holder resultatet af behandlingen stadig.


Venlig hilsen

Anne-Marie


Klientrapport 2


Jeg har det meste af mit liv lidt af angst. Jeg har gået i enkelte og længervarende terapiformer mhp at komme det til livs. Men selvom årenes terapibehandlinger har haft sin positive indflydelse, følte jeg ikke, at mine problemer med angst var løst. Så jeg aftalte med Helle, at indgå i et tankefelttera-pi forløb på 5 behandlinger og hjemmearbejde med at banke mig selv.

Da jeg startede på behandlingen følte jeg min angst var stor, og at den fyldte de fleste områder af mig liv. I selve behandlingsforløbet oplevede jeg, at når vi arbejdede med angsten, begyndte andre følelser at dukke op, og det primært en meget stærk og dyb vrede.

Der hvor jeg befinder mig nu efter de 5 behandlinger: Angsten og vreden føles mindre og fylder derved mindre i mig liv. Jeg er ikke total fri, men arbejder mig henimod det og synes at de mørke perioder er mindre og kortere, og at jeg bedre kan tackle det, så jeg fortsætter i tankefeltterapibe-handling.

Et andet område som også har stor betydning i mit liv er, at jeg manglede tillid til universet, til mig selv i forhold til om jeg ville blokere behandlingen samt manglende tillid til effekten af behandlingen. Men det var noget der rykkede. Efter de 2 første gange tankefeltterapi oplevede jeg en anden følelse indeni, som både gav følelsen af større tillid til mig selv, men også til universet. En dejlig følelse, som er ny for mig.


venlig hilsen

Berit Petersen

10.08.06


Klientrapport 3


Mit navn er Miryam, og jeg kom i kontakt med Helle gennem et iværksætterkursus på vuc fyn. Jeg er en person, som har været meget modtagelig overfor hvad folk synes om mig. Med årerne har jeg prøvet at bearbejde det, alligevel kunne jeg mærke, at jeg ofte i store forsamlinger ikke kunne kom-me ud med mine ideer eller kommentarer til siverse emner. Det var ligesom jeg var bange for at sige noget, når der var mange mennesker. Til daglig når jeg udfører mit arbejde, er jeg ikke bange for at sige min mening, men ofte når jeg ikke kunne sige hvad jeg ville, oplevede jeg en slags vrede, som ikke kunne komme ud. Til gengæld var det anderledes hjemme. Vreden var lige ved at ødelægge et godt liv sammen med min familie.

For at gøre noget ved det, opsøgte jeg Helle Nielsen. Hun har via tankefeltterapien hjulpet mig med at lære at beherske min vrede.

Om behandlinge:

Når man kommer til Helle Nielsen, føler man sig velkommen og godt behandlet. Helle var god til at forklare én om selve behandlingen, og at rådgive om hvor mange konsultation-er ville være passende for én.

Den første behandling var meget spændende. Den handlede om at fortælle om selve problemet. Helle udstrålede ro, og det gav mig tillid til at kunne fortælle hende om mit problem,- jeg kunne slappe af og snakke med hende. Ved slutningen af første behandling, fik jeg en god forklaring om hvordan min krop kunne reagere efter sådanne en behandling. Og det kunne mærkes! Både fysisk - var jeg træt - og psykisk - kunne jeg bruge Helles ord. Jeg blev mere opmærksom på mine reaktioner i visse situationer, og huskede at bruge de bankeøvelser, hun lærte mig under behandlingen.

I løbet af de følgende 4 gange, blev der arbejdet videre med problemet. Inden vi startede hver behandling spurgte Helle, om jeg anvendte de forskellige øvels-er og om jeg kunne mærke ændringer i min måde at takle problemet på. Det kunne og kan jeg stadig mærke. Jeg kan ikke glemme Helles råd om hvad jeg skal gøre, hvis en situation vækker følelsen af vreden hos mig. Helle har forstår at hjælpe én og jeg kan anbefale hende for andre, som kunne bruge hendes behandling for at komme af med negative følelser.


Venlig hilsen

Miryam


Klientrapport 4


Jeg har haft meget for højt blodtryk pga stress og havde indtil flere tilfælde af hyperventilation, hvor jeg endte på skadestuen. Jeg oparbejdede en dødsangst, som fyldte mig hele tiden - dag og nat. Mit liv blev meget begrænset af dødsangsten, og jeg søgte sikkerhed hele tiden alle steder. Fx. sejler vi, men jeg turde ikke sejle fra havn til havn, for tænk hvis der skete mig noget midt ude på vandet. Jeg turde ikke gå ture alene, hvor der ikke var andre mennesker, - for tænk hvis jeg falt om. Hver gang min krop smertede bare en lille smule, gik jeg i panik og troede nu dør jeg. Dette stod på et lillet års tid, hvor det gradvis blev værre.

Jeg begyndte i tankefeltterapi hos Helle, hvor jeg fik fem behandlinger og hjemmearbejde med at banke mig selv. Under behandlingerne bankede Helle mig forskellige steder, medens jeg gik ind i følelsen, og vi snakkede om min dødsangst. Hjemmearbejdet hjalp mig også meget, når jeg var ude og sejle. Og allerede efter første behand-ling hos Helle kunne jeg mærke, at behandlingen hjalp mig meget. Eter 4 behandling var det helt væk og har ikke været der siden.

Jeg er meget overrasket over, at det kunne forsvinde helt igen og så så hurtigt.


Venlig hilsen

Anne Marie

den 21. marts 2007


Klientrapport 5


Da jeg startede i tankefeltterapi var det primært fordi jeg ønskede, at få nogle redskaber til hvordan jeg kunne bearbejde mine problemer med stress/angst og et negativt tankemylder. Jeg var sygemeldt pga smerter i nakke/skulder og strålinger ud i højre arm (en arbejdsskade). Følte mig virkelig stresset og fastlåst i min situation, og ikke mindst i sagsbehandlersystemet, som jeg oplevede som utroligt tungt at danse med. Det føltes, som at løbe panden mod en mur hele tiden, og det var med til at forstærke min allerede eksisterende angst for autoriteter.

Efter den første behandling følte jeg en lettelse, og mærkede hurtigt at her havde jeg fået et red-skab til hvordan jeg kunne bearbejde angsten/stressen. Ved at turde lytte til min krop følte jeg en slags jordforbindelse, og en langt bedre kontakt til krop/sind - mine tanker blev simpelthen mere positive.

Gennem hele forløbet på 5 behandlinger har jeg forundret mig over, hvordan jeg har ændret mig. Fra at være angst for sagsbehandlersystemet m.m. oplever jeg, at være blevet langt mere positiv og mindre angst, hvilket helt klart har stor betydning for hvordan jeg takler stress i min hverdag nu.

Jeg er blevet raskmeldt. Størstedelen af de fysiske smerter er væk, og jeg er blevet langt mere modig på livet. Tror på, at det nok skal gå, der findes jo en løsning.


Venlig hilsen

Lone

den 25. marts 2007


Klientrapport 6


Jeg stardede i tankefeltterapi hos Helle den 19/5-06 og var i et forløb over 5 gange som sluttede den 13/6-06. Jeg gik i behandling pga en følelsesmæssig svær tid for mig både på mit job og privat. Jobmæssigt pga en kollega, - som selv havde det svært / var udbrændt -, og som var del af en nystartet gruppe jeg var i. Så jeg var i tæt berøring med vedkommende kollega. Vi havde det svært med hinanden / kunne ikke lide hinanden. - Så jeg lavede en attitude udadtil for at overleve. En strategi jeg kendte fra tidligere,- at agere udadtil og egentlig være i en disonansfølelse / ube-lance med, hvem jeg egentlig er, - hvor jeg måtte lægge låg på udadtil / nedtone mig selv som person. Jeg fandt det ubehageligt - en ikke rar følelse at være i. Og var opmærksom på at jeg genkendte den fra mit barneliv med min mor / forældre.

Så behandlingsemnerne var: Følelsen af ikke at være anerkent, som den jeg er.

Ikke at være i stand til at sige fra og deraf følgende frustation, afmagt og smerte.

En ensomhedsfølelse over ikke at være fælles - i dette tilfælde med min mand.

Under tankefeltterapibehandlingen så jeg mange farver, symboler og figurer. Jeg begav mig på en rejse og havde overraskende let ved at at lade mig glide med / føre med i processen. Disse 5 gange blev mere og mere intensive, og jeg formåede ( - overraskende for mig selv!!! ) at lade mig guide, og jeg oplevede følelser jeg ikke havde regnet med. ( Selvom jeg ikke havde haft nogle klare forventninger til disse behandlinger ). Jeg mærkede fx. at mit venstre øre lukkede sig og blev varmt samt at venstre skuldre værkede og blev varm. - Og sådanne var det en fantastisk fornemmelse / erfaring at opleve en kobling mellem ord/tale og min krop. Min krop har jeg ikke altid været god til at mærke efter i, men det kunne jeg sagtens i disse behandlinger, - hvor jeg arbejdede med følelser / ubelancer / ubehag i relation til job eller ked af det ved ikke altid at føle fælles niveau med min mand. Glæden ved at genopleve min krops evne til at mærke efter og reagere på tankefeltterapiproces-sen, og de billeder der kom, var stort for mig. På et tidspunkt oplevede jeg en slag genfødsel, - simpelthen følelsen af at blive ført ud af "gange" og erfare lyset der kom - det var stort.

Jeg kan stadig reagere på kollagen - men lige nu er det på standby. Jeg har haft større erkendelser og jeg føler mig mere stærk lige nu.


Venlig hilsen

Mette