Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Massørerne - klinik for manuel og mental terapi

Painkiller - Fearfighter - Troubleshootet - Lifecoach

Tankefelt terapi - TFT


Thought Field Therapy - Callahan Techniques

Hvad er Tanke Felt Terapi?

Tanke Felt Terapi - TFT - kombinerer Østens viden om kroppens energibaner med psykologisk samtaleterapi – resultatet er en forbløffende effektiv behandling, der hurtigt og smertefrit kan eliminere følelsesmæssigt ubehag.

Effektiv mod traumer, fobier, angst, stress, præstationsangst, afhængighed,depression og meget mere

En ny teknik

TFT er en ny teknik til hurtig eliminering af alle former for følelsesmæssigt ubehag og flere former for fysiskubehag. Det virker gennem stimulering af kroppens energibaner - meridianerne. Der benyttes ikke nåle eller massage - men derimod en let banken med fingrene forskellige steder på kroppen, i ansigtet og på hånden samtidig med, at den der behandles tænker på sit ubehag. Resultatet er forbløffende, og problemer forsvinder i mange tilfælde i løbet af kort tid. Af de, der behandles med TFT, oplever de fleste en forbedring på mindst 50%, mens mange oplever fuldstændig fravær af ubehag.


Når den rationelle tanke giver op

Mange har forsøgt sig med langvarige behandlingsforløb med traditionelle terapiformer, uden effekt for klienten. De kommer frem til en dyb forståelse af problemet og dets årsager, men alligevel lykkes det ofte ikke at tænke den irrationelle følelse væk. Netop fordi den er irrationel. Ubehaget er lagret i kroppen som en ubevidst refleks, der dukker op igen og igen, ligegyldig hvor meget man stritter imod.


Derfor er det nødvendigt at tænke i kroppen som helhed, når man behandler psykiske problemer. Og denne helhedstænkning er lige præcis grundstenen i Tanke Felt Terapi.


Behandlingen består i, at TFT-terapeuten hjælper klienten til i tankerne at frembringe den situation, hvor man føler ubehag. Det kan f.eks. være et tandlægebesøg, at flyve, køre i tunneller, over broer, højder, klaustrofobi eller alt muligt andet.


Mens klienten mærker ubehaget, påvirker terapeuten kroppens meridianbaner med en let banken på punkterne og ophæver dermed de fejlenergier, der forårsager ubehaget.


Tanke Felt Terapi fjerner ikke evnen til at føle rationel frygt – den er livsnødvendig! – men den fjerner den irrationelle frygt, der stammer fra længst overståede begivenheder eller tanker.


TFT er effektiv mod traumer, fobier, angst, panikangst, generaliseret angst, vrede, misbrugsproblemer, allergier, sorg, skyld, skam, stress, præstationsangst, afhængighed, depression, OCD, PTSD og meget mere samt flere former for stress-relaterede smerter som f.eks. migræne, piskesmæld, kroniske muskelsmerter m.m.


Hvordan og hvor meget?


En TFT-behandling består af et behandlingsforløb over alt fra 1 session og op til 4-5-6 sessions - hvor mange afhænger af problemets art og omfang

I løbet af behandlingen ”afballanceres” klienten gradvist, så den irrationelle følelse fylder mindre eller forsvinder fuldstændigt.


Dette behandlingsforløb er tilstrækkeligt for de fleste. Enkelte kan have behov for yderligere sessions.


TFT-behandling koster pr. session kr. 600,00.

5 TFT-sessions i et forløb koster kr. 3000,00


Succesraten (dvs., at klienten føler sig kureret, at problemet er løst) for behandlinger med TFT er, opgjort over 12 år med langt over 1000 klienter:


Efter 1 behandling:

mindre end 1 pr. 100 klienter følte, at problemet var væk


Efter 2 behandlinger:

omkring 4 pr. 100 klienter følte, at problemet var væk


Efter 3 behandlinger:

knapt 15 pr. 100 klienter følte, at problemet var væk


Efter 4 behandlinger:

godt 40 pr. 100 klienter følte, at problemet var væk


Efter 5 behandlinger:

målt på verdensplan og iflg. vore egne tal 91 pr. 100 klienter følte, at problemet var væk

Note:

Selv om TFT i kliniske forsøg har vist bemærkelsesværdige resultater er det en metode, der fortsat befinder sig i udviklingsstadiet, hvor der endnu ikke findes videnskabelige beviser for, at metoden virker.

Tankefelt terapi er ikke en erstatning for at søge almindelig lægehjælp eller anden psykologisk hjælp.