Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Massørerne - klinik for manuel og mental terapi

Painkiller - Fearfighter - Troubleshootet - Lifecoach

Terapeuthistorier om TFT

Herunder kan du læse om TFT-behandlinger, udført af terapeuter, vi kender godt, og af elever på

TANKEFELTET - Danmarks skole for tankefelt terapi


Kolding, September 2003


Jeg har behandlet en kvinde med Tanke felt terapi for følgende:


Angst

Mareridt

Bange for at være alene

Nervøs

Svag og skrøbelig


Ved første behandling fortalte min klient, at hun fik 1.stk Seludur hver dag, som hendes læge havde ordineret, og det havde hun fået det sidste år.

Men det gav hende ikke ro for alle de ting, som hun var bange for.


Jeg startede behandlingen, og min klient begyndte kort efter at græde, fordi hun var meget angst og meget bange for, at hun aldrig skulle få det bedre.


Der gik en ca. tyve min. Så begyndte angsten og meget af det andet at falde meget i værdi, og til stor forundring for min klient følte hun sig meget bedre tilpas. Vi talte om, at hun skulle prøve at give sig selv lov til at være, og ikke altid stå på spring og være klar til alle dem, som ville have hjælp af hende, fordi de vidste, at hun havde meget svært ved at sige nej. Hun var bange for at støde nogen, hvis hun sagde nej, men efter at have overvejet problemet følte hun meget mere styrke til at sige fra med en god samvittighed.


Vi aftalte, at hun skulle tale med sin læge om at tage kun en halv pille i en periode for at se, om TFT-behandlingen kunne gøre noget mere for hende.


Ved anden behandling havde min klient det meget bedre, men havde opdaget, at hun var meget mere skrøbelig og nervøs ved mange ting, f.eks. at gå ned i byen, hvordan hendes tøj var o.m.a.


Min klient var begyndt kun at tage en halv Seludur-pille hver dag. Hun havde opdaget, at der var sket mange ting i hendes liv, som hun egentlig aldrig havde givet sig selv mulighed for at tænke igennem, om hun havde accepteret det, eller var ked af, at det var sket.


Jeg begyndte at behandle, og der kom mange følelser op til overfladen. Min klient kunne pludselig huske mange ting fra sin skolegang om, hvordan hun var klædt på, hvordan hun var blevet behandlet af sine skolekammerater, hvordan hun følte sig lidt uden for fællesskabet. Der skete noget under behandlingen, som fik alle disse ting til at fylde ganske lidt i min klients erindring, og som hun sagde: ”Jeg syntes, at alt var der noget i vejen med”, men sådan følte hun ikke nu, nu var det bare dengang. Min klient havde nu meget mere energi og var mere fri.


Vi fortsatte med behandlingerne, og ved femte behandling var der ikke mere. Min klient var fri af alle sine ubehag og havde meget lyst til at foretage en rejse, når hun havde pengene til det. Sådan havde hun aldrig tænkt før, for da turde hun ikke rejse ud selv.


Med venlig hilsen


Bodil Kyed


Tanke Felt Terapeut.


-------------