Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Massørerne - klinik for manuel og mental terapi

Painkiller - Fearfighter - Troubleshootet - Lifecoach

En fantastisk oplevelse at flyve …..

.. efter 20 år på landjorden!


I begyndelsen af 90’erne besluttede jeg mig for ikke at stige i et fly mere. Udfordringen var simpelthen for stor og jeg gjorde en gang for alle op med mig selv ikke at bruge flere kalorier på det. Den fuldstændige panik og angst, der overmandede mig hver gang ødelagde enhver form for ferie eller forretningsrejse – for jeg skulle jo også tilbage igen!


Jeg kunne samtidig ikke køre på broer, være i tunneller eller køre i elevator – højder var bestemt heller ikke fascinerende.


De sidste år har jeg mærket at jeg ikke har haft problemer med broer, eller tunneller – kunne køre i elevator.. alene! Ikke noget jeg har arbejdet bevidst med, men det er helt klart at jo flere gange jeg gør det/har gjort det jo meget nemmere har det været. Så jeg var begyndt at overveje at surfe en tur på nettet og se på mulighederne for at komme af med min flyskræk – det tog så 6 mdr at komme frem til den metode jeg syntes tiltalte mig. samtidig havde jeg sagt ja til en nyt job, der ville betyde en masse ”flyven” frem og tilbage.


Det virker. TFT virker simpelthen helt fantastisk - første session hos Mogens var positiv, nytænkende (for mig) og med en gennemsigtighed i processen – nemt af forstå. Mogens har tydeligt haft flere ”flyskrækkere” før mig – jeg behøvede faktisk ikke at sætte ord på det – han beskrev det


Efter anden session var jeg helt på det klare med hvad problemet var mens det samtidig blev mere og mere vanskeligt for mig at visualisere mig selv i en paniksituation – tro mig jeg prøvede. Det var her jeg forstod at TFT virkede på mig.


3ede session var en mere praktisk gennemgang af de øvelser jeg skulle lave inden afgang – på flyet – på toilettet eller hvor det nu passede. Jeg lavede øvelserne i fuld offentlighed - og sagde også til stewardessen på flyet da jeg gik om bord at jeg havde flyskræk – hun holdte øje med mig og kunne efter turen konstatere at det gik …” da vist vældigt godt”.


Ikke at jeg nu er helbredt og skal have min egen totakter med propel – men jeg kan flyve uden at gå i panik og faktisk momentvis synes det er lidt fantastisk at tage billeder ud af vinduet. Nu skal jeg af sted i morgen igen – jeg laver lidt øvelser i dag selvom jeg ikke er bange, men så har jeg forberedt mig selv og vil finde ro i det – om ikke andet.


Så god tur til jer alle J