Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Massørerne - klinik for manuel og mental terapi

Painkiller - Fearfighter - Troubleshootet - Lifecoach

Panikangst

TFT testamonial, afskrevet og formuleret efter Vivis håndskrevne notater, med Vivis accept:


Panikangst


I august 2002 fik jeg mit første anfald af panikangst. Jeg fik en sovende fornemmelse i højre side af hovedet og i højre arm, hjertebanken, trykken i brystet, tørhed i munden, diarre og derefter spændinger i musklerne.


Angsten kommer mest ca. 1 uge før min menstruation + efter menstruationen med hjertebanken.


Måske føler jeg både en form for panik og dødsangst


Min læge gav mig beroligende piller, lykkepiller og en henvisning til psykolog. Jeg kom hos psykologen 6 gange, men havde til sidst ikke noget at snakke med hende om.


Jeg er blevet bedre til at håndtere angsten, men vil gerne helt af med den.


I foråret 2003 begyndte jeg med at gå til massør for at komme af med spændingerne. Det hjalp.


Mogens, massøren, fortalte mig om tanke felt terapi og sagde, at det måske kunne hjælpe mig af med angsten.


Efter lidt betænkningstid sagde jeg ja til TFT-behandlingen og har nu fået 4 behandlinger. Angsten fylder ikke rigtig noget mere. Jeg tror, den er væk, og jeg tror ikke, den kommer igen, selv om Mogens har sagt, at bliver der problemer, skal jeg kontakte ham med det samme.


Vivi 75541350


Så kom der et angstanfald igen her nogle uger efter sidste TFT-behandling. Efter et par dage med angst ringede jeg til Mogens, og han havde lige tid til en behandling samme dag.


Ved behandlingens begyndelse lå angsten på 10, men allerede efter kort tid var den væk. Derefter behandlede Mogens mine nakkespændinger, der nu lå på 7. Efter nogle minutter var de også væk.


Det er tydeligt, at behandlingerne har hjulpet. Angsten forsvandt meget hurtigt i forhold til første gang, jeg blev behandlet.


Vivi